Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رطوبت پوست یکی از ارکان مراقبت از آن است. در حقیقت، مرطوب کردن پوست باعث حفظ جوانی و شادابی پوست می‌شود. به همین دلیل استفاده از کرم مرطوب کننده اهمیت زیادی دارد و این کار را باید در برنامه‌ی روزانه‌ی خود قرار داد. در ادامه به ۸ توصیه‌ی متخصصان پوست درباره استفاده‌ی صحیح و مؤثر از کرم‌های مرطوب کننده می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱- هر روز از کرم مرطوب کننده استفاده کنید

حفظ سلامت پوست نیازمند پیگیری است. یک روتین روزانه برای مراقب از پوست خود ایجاد کنید و هرگز آن را رها نکنید. در برنامه‌ی خود استفاده از مرطوب کننده را در اولویت قرار دهید. متخصصان پوست توصیه می‌کنند هر شب و درست بعد از شستن صورت خود از کرم مرطوب کننده استفاده کنید. در فصل سرما از مرطوب کننده‌های قوی تری استفاده کنید تا از خشکی ناشی از سرما و باد و گرمای محیط‌های داخلی جلوگیری شود. در فصل گرما مرطوب کننده‌های ملایم تری را انتخاب کنید، یا حتی می‌توانید تنها از سرم‌های پوستی استفاده کنید.

۲- درست بعد از تمیز کردن پوست، از کرم مرطوب کننده استفاده کنید

بین زمان شستن پوست و زدن کرم مرطوب کننده نباید فاصله‌ی زیادی باشد، چون باید جلوی از بین رفتن رطوبت را بگیرید و پوست تان را مرطوب و نرم نگه دارید. تفاوتی ندارد که تازه صورت تان را شسته اید یا از حمام بیرون آمده اید؛ وقتی که پوست تان هنوز مرطوب است از کرم مرطوب کننده استفاده کنید. اگر از سرم پوستی هم استفاده می‌کنید، آن را قبل از مرطوب کننده بزنید. در آخر استفاده از کرم ضدآفتاب را فراموش نکنید.

۳- اگر پوست خشکی دارید صبح‌ها و شب‌ها از مرطوب کننده استفاده کنید

اگر پوست خشکی دارید، ممکن است پوست تان زبر، دچار خارش و پوسته پوسته یا حتی ترک خورده باشد و از آن خون بیاید. بهترین راه برای درمان خشکی شدید استفاده از کرم‌های مرطوب کننده‌ای است که ترکیبات آن‌ها به ترمیم و حفظ حائل طبیعی پوست کمک می‌کند. این محافظ طبیعی در حقیقت بیرونی‌ترین لایه‌ی سلول‌های پوستی است که رطوبت پوست را حفظ می‌کند و باکتری‌ها را دور نگه می‌دارد. در هنگام انتخاب کرم مرطوب کننده به دنبال ترکیباتی باشید که رطوبت را حفظ می‌کنند مثل گلیسیرین و دایمتیکون و مواد نرم کننده‌ای مثل وازلین و اسکوالین تا به استحکام محافظ طبیعی پوست کمک کنند.

۴- پوست چرب هم به کرم مرطوب کننده نیاز دارد

اگرچه منطقی به نظر نمی‌رسد، اما پوست‌های چرب و مستعد جوش هم به مرطوب کننده نیاز دارند، چون وقتی پوست تان را مرطوب نمی‌کنید، غدد چربی پوست متوجه خشکی آن می‌شوند و برای جبران این خشکی، چربی بیشتری تولید می‌کنند. اگر پوست چربی دارید کرم مرطوب کننده‌ای انتخاب کنید که ساختار آن سبک و بدون چربی باشد و منافذ پوست را مسدود نکند. به علاوه کرم مرطوب کننده‌ی پوست‌های چرب باید حاوی لایه بردار ملایمی مثل سالیسیک اسید یا گلیکولیک اسید باشد.

۵- به پوست تان آسیب نزنید

مراقب باشید که از ترکیباتی که بیش از اندازه قوی هستند استفاده نکنید، به ویژه اگر پوست حساس یا خشکی دارید. در زمان خرید کرم مرطوب کننده به توضیحات روی بسته بندی محصول دقت کنید و مطمئن شوید که کرم فاقد الکل و غیر معطر است. چون الکل و عطر چربی طبیعی پوست را از بین می‌برد و می‌تواند باعث صدمه دیدن پوست شود.

۶- به دنبال ترکیبات ویژه باشید

همه‌ی کرم‌های مرطوب کننده ساختار یکسانی ندارند. در زمان انتخاب کرم مرطوب کننده، به توضیحات روی بسته بندی آن دقت کنید. هر کرم مرطوب کننده‌ای که حاوی ترکیباتی مانند شی باتر، هیالورونیک اسید و سرامید‌ها باشد، رطوبت ویژه‌ای به پوست شما خواهد بخشید.

۷- کرم مرطوب کننده را با توجه به نوع پوست تان انتخاب کنید

هر نوع پوستی نیاز‌های مراقبتی خاص خود را دارد. تفاوتی ندارد پوست چرب یا خشکی دارید یا پوست تان به ترکیبات قوی حساس است؛ برای همه نوع پوستی کرم مرطوب کننده تولید شده است. درهنگام انتخاب مرطوب کننده، توضیحات روی بسته بندی محصول و ترکیبات آن را به دقت مطالعه کنید و تنها به دنبال آن نباشید که محصول برای چه نوع پوستی تولید شده، چون روی بیشتر محصولات درج شده که مخصوص پوست خشک، چرب و حساس هستند. اگر مطمئن نیستید، کرم‌های مرطوب کننده‌ی مخصوص پوست‌های معمولی را انتخاب کنید. بعد از استفاده از آن به وضعیت پوست تان دقت داشته باشید که آیا به شکل قابل توجهی خشک‌تر شده یا چرب تر.

۸- به علائم مشکلات پوستی خود بی توجه نباشید

داشتن یک روتین مراقبتی پوست برای حفظ سلامت آن ضروری است، اما اگر دچار مشکلات پوستی جدی‌ای باشید، این روتین نمی‌تواند جای کمک‌های یک متخصص پوست را بگیرد. اگر پوست تان به طور مداوم تکه تکه زبر و خشک است، ترک خورده و دچار خونریزی می‌شود، میزان چربی آن از تعادل خارج شده یا دچار جوش‌های زیاد، روزاسه (نوعی بیماری پوستی به شکل قرمزی صورت و برآمدگی‌های قرمز و کوچک و پر از چرک)، اگزما و به طور کلی مشکلی هستید که با دارو‌های بدون نسخه درمان نمی‌شود، حتما به یک متخصص پوست مراجعه کنید تا بهترین درمان را برای پوست شما پیدا کند. استفاده از ترکیبات اشتباه و نامناسب می‌تواند به ظاهر شما صدمه وارد کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پوست سلامت سرما درمان الکل مشکلات الکل پوست درمان سرما مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۴۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه فراق از تحصیل

  این تعداد بنا به گزارش مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۱ به تعداد ۹۳۰ هزار دانش‌آموز رسیده است. در همین گزارش اشاره شده ‌یکی از معضلات اصلی در مواجهه با این مسأله، فقدان آمار جامع و شفاف از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی آنان است.به همین دلیل گمانه‌زنی و فرضیه‌پردازی درباره علت‌های پدیده بازماندگی از تحصیل همچنان ادامه دارد. برخی تفاوت بازماندگی از تحصیل در میان دختر و پسر را قابل توجه نمی‌دانند، در حالی‌که عده‌ای  آن را مؤثر می‌دانند و بعضی‌ها نیز عوامل آن را بسته به منطقه، جنس، مقطع تحصیلی و... متنوع می‌دانند. مثلا ممکن است در یک منطقه فرهنگ طایفه‌گرایی و نگاه‌های جنسیتی باعث بازماندگی از تحصیل شده باشد اما در منطقه‌ای دیگر وضعیت اقتصادی و چند‌زبانه‌بودن کودک در بازماندنش از تحصیل مؤثر باشد. در مطالعات مربوط به بازماندگی از تحصیل، معمولا از دو پدیده «بازماندن از تحصیل» و «ترک‌تحصیل» برای کسانی که در سن تحصیل قرار دارند(جمعیت لازم‌التعلیم) صحبت می‌شود. برای هر دو پدیده نیز در یک دهه اخیر آمار گوناگونی ارائه شده‌است. به‌‌عنوان نمونه برای «بازماندن از تحصیل» در۱۰سال اخیر به اعداد متنوعی از صدهاهزار تا چندمیلیون نفر اشاره شده است. بخشی از این گوناگونی در آمار ناشی از شیوه محاسبه سن در جمعیت لازم‌التعلیم است. مقایسه سرشماری‌های اخیر نشان می‌دهد که بازماندگی از تحصیل در نیمه دوم دهه۸۰و نیمه اول دهه۹۰ روندی نزولی داشته است اما چنانچه از مطالعات اخیر مانند گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس بر‌می‌آید احتمالا در نیمه دوم دهه‌۹۰ و سال‌های بعد از آن، تغییر جهت داده و روند افزایشی پیدا کرده است. همین مسأله یک‌بار دیگر پژوهشگران را به جست‌وجو برای پی‌بردن به عوامل و زمینه‌های مؤثر در بروز آن فراخوانده است.

دیگر خبرها

  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • وازلین برای پوست؛ خوب است یا بد؟
  • با این عرقیجات از شر سنگ کلیه در امان بمانید
  • ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری و مرطوب شده است
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • قصه فراق از تحصیل
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • روش‌های تکثیر گیاه برگ انجیری در خانه